De Nederlandse maakindustrie is een fundamenteel onderdeel van de hedendaagse samenleving. Constante vraag en innovatie hebben gezorgd voor een duurzaamheid die in veel moderne industrieën ongezien is.

Elke dag komen we op maat gemaakte producten tegen rond onze huizen, onze werkplekken en in de technologisch geavanceerde sectoren die onze levensstijl mogelijk maken.

Veel producenten in de maakindustrie verspillen nog steeds enorme hoeveelheden geld, tijd en middelen met verouderde technieken of op zoek naar een snellere machine zonder te beseffen wat er al mogelijk is met nieuwe ontwikkelingen binnen Industrie 4.0.

Na enige tijd als werktuigbouwkundig ingenieur te hebben gewerkt, begon ik Enterprise Resource Planning (ERP) te implementeren in de productie van plaatmetaal. Al snel ontdekte ik dat er een sterke behoefte was aan software-integraties in deze sector.

Ik heb Van Enkhuizen Consulting & IT opgericht om de Europese plaatbewerkingsindustrie nieuw leven in te blazen door geavanceerde software te combineren met de nieuwste technologie en vooruitstrevend, innovatief denken dat fabrikanten helpt bij het stroomlijnen van hun processen.

Van Enkhuizen Consulting & IT heeft een aantal oplossingen ontwikkeld, zoals een koppeling die naadloos uw lasersnijden en kantproductie verbindt met het bestaande ERP-systeem. We hebben ook een proces van drie stappen verfijnd, waarbij plaatbedrijven hun winstgevendheid kunnen verbeteren.

Door automatiseringssoftware en bedrijfsprocessen te combineren met uw goed opgeleide vakmensen, ziet u een toename van tot wel 80% meer doorvoer in uw bestaande faciliteit, zoals blijkt uit de resultaten in de praktijk die we tot nu toe hebben gezien.

Van Enkhuizen Consulting & IT zet zich in voor verdere ontwikkeling als een organisatie die de voortdurende ontwikkeling van oplossingen en maatwerk op het gebied van plaatbewerking ondersteunt en aanvoert.

Ik geloof in de kracht van synergie om ideeën tot leven te brengen en ik kijk uit naar het creëren en helpen implementeren van een oplossing voor uw productiebedrijf.

Al het beste,

Ing. Luke van Enkhuizen