Over Ing. Luke van Enkhuizen

Plaatbewerking is een fundamenteel onderdeel van onze hedendaagse moderne samenleving. Constante vraag en vernieuwing hebben gezorgd voor een  duurzaamheid die in veel moderne industrieën ongezien is.

We komen dagelijks plaatmetaal tegen in onze huizen, onze werkplekken en in de technologisch geavanceerde sectoren die onze levensstijl mogelijk maken.

Veel producenten van plaatwerk verspillen nog steeds verassende hoeveelheden geld, tijd en materialen met verouderde technieken of zoeken naar ‘gewoon een snellere machine’  zonder te beseffen wat er NU al mogelijk én betaalbaar is met nieuwste ontwikkelingen binnen Industry 4.0.

Na 10 jaar als constructeur en werktuigbouwkundig ingenieur gewerkt te hebben in metaalbedrijven, begon ik Enterprise Resource Planning (ERP) te implementeren in de productie van plaatwerk. Al snel ontdekte ik dat er een sterke behoefte was aan software-integratie in deze industrie.

Ik heb Van Enkhuizen Consulting & IT opgericht om de Europese plaatbewerkingsindustrie naar een nieuw niveau te brengen door geavanceerde software te combineren met de nieuwste technologie en vooruitstrevend, innovatief denken dat fabrikanten helpt hun processen te stroomlijnen.

In de laatste jaren heb ik enkele praktische oplossingen ontwikkeld, zoals de Ridder iQ  TruTops Fab ERP-integratie, die uw plaatwerk productie naadloos verbindt met uw eigen ERP-systeem. Ik heb ook een eigen methode in vier stappen waarmee plaatbewerkingsbedrijven zich kunnen voorbereiden op de 4e industriële revolutie.

Door automatiseringssoftware en organisatieprocessen (QRM) te combineren met uw goed opgeleide vakmannen over de toepassing hiervan, kunt u een verbetering tot 70% van de doorlooptijden in uw bestaande faciliteit ervaren, zoals blijkt uit de real-life resultaten die we hebben gezien dusver.

Mijn team en ik zijn gedreven om zich verder te ontwikkelen als een, 100% onafhankelijke, betrouwbare partner die de voortdurende ontwikkeling van slimme maatwerk oplossingen voor plaatbewerking ondersteunt en leidt.

Ik geloof in de kracht van synergie om ideeën tot leven te brengen en ik kijk ernaar uit om een ​​oplossing voor uw productiebedrijf te creëren en te helpen implementeren.

Vriendelijke groeten,

Ing. Luke van Enkhuizen, B.Eng.
Van Enkhuizen IT & Consulting